Дієта

Що таке 30 г клітковини?

Клітковина в овочах, бобових, цільних зернах зв’язує токсини і естроген, який створює ідеальне середовище для розвитку ракової пухлини, в шлунково-кишковому тракті (після чого ви змиваєте їх в унітаз!), покращує чутливість до інсуліну і містить цілий список антиоксидантних вітамінів і протиракових речовин. Намагайтеся вживати в їжу більше 30 г клітковини в день, щоб знизити ризик раку грудей до 50%. Що таке 30 г клітковини? Це три-п’ять порцій продуктів з високим вмістом харчових волокон, наприклад:1 чашка (240 мл або 16 ст.

л.) вареного дробленого гороху, сочевиці, чорної квасолі (15 г клітковини), лімської квасолі (13 р), варених бобів (10 р), зеленого горошку (9 р);1 авокадо (13,5 р);1 середній артишок (10,3 р);1 чашка малини (8 р);1 чашка цільнозернових спагетті (6,3 р) або перлової крупи (6 р);1 середня груша (5,5 р);3/4 чашки висівок (5,5 р);1 чашка брокколі (5 р).Скільки дорослих американців вживають у їжу менше необхідної денної дози клітковини? Дев’яносто сім відсотків.
А ми з вами будемо в залишилися 3%. Так живе квасоля (і ми)!Є питання? Пишіть коментарі, ставте лайки та підписуйтесь на наш канал!

Related posts

Leave a Comment