Дієта

Рецепт: курка з овочами і вершковим сиром

Приготувала тут днями досить просте, але смачне і не занадто калорійне блюдо. Щоб не зовсім заплисти жиром, сидячи вдома)) От тільки сфоткати забула, так що ця фотографія просто для обкладинки посту! Отже, нам знадобиться: 1) Філе курячого бедра2) Вершковий сир Almette3) Овочі на ваш вибір. Можна взяти готову суміш, а можна нарізати самим.

Мені подобається робити з брокколі, морквою, квасолею і трохи цвітної капусти. Процес: Філе стегна промиваємо, вирізаємо зайве, що вам не подобається, солимо і перчимо за смаком. Натираємо червоним солодким перцем.

Якщо не любите додавати спеції, то можна залишити просто сіль/перець. Висипаємо овочі у форму. Можна взяти як звичайний лист для запікання, так і скляну/будь-яку іншу форму.

Можна додати трохи олії, але якщо ви хочете прям ПП страву, то готуйте без нього. Тепер беремо вершковий сир і загортаємо його в філе стегон, щоб вийшли рулетики. Викладаємо зверху овочів.

Всю цю красу ставимо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку, хвилин на 30-40. Я дивлюся по готовності курки, т. к.
в моїй родині їдять тільки 100% просмажене м’ясо. Ось такий нескладний, але дуже смачний рецепт!)

Related posts

Leave a Comment