Дієта

Рецепт приготування 🍯 польського медового торта🎂

Польський медовий торт рецепт:175 г меда4 яйцаНемного цукрових пудры50 г світло-коричневого сахараПоловина чайної ложки ванільною эссенции90 р досить сухих хлібних крошек90 г дрібно нарізаних волоських орехов150 мл збитих сливокПольский медовикДействия: Нагрійте духовку до 180 °C. Використовуйте рифлену форму, яка вміщує близько 2 літрів.Поставте мед в банку з гарячою водою, щоб він прогрівся – приблизно на 15 хвилин.

175 г підігрітого меду перемістіть в миску для змішування, додайте яєчні жовтки і коричневий цукор. Збийте суміш до легкого і пінистого стану, потім додати ванільну есенцію і збийте суміш ще раз.Змішайте хлібні крихти і волоські горіхи.

Збийте яєчні білки, складіть суміш яєчних білків і хлібних крихт (трохи за один раз) у медову суміш.Вилийте суміш медового пирога в підготовлену форму і випікайте в центрі духовки протягом 40-50 хвилин, поки вона не підніметься і не стане золотисто-коричневою. Залиште остигати, а потім переверніть на дротяну сітку.
Подавайте торт зі збитими вершками за бажанням.Пишіть в коментарях, що думаєте з цього приводу!Тоді вам буде зручно отримувати нові статті рецепти здоров’я, заснованих на натуральних продуктах бджільництва! Буду радий лайку за виконану роботу!ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Домашній рецепт медової гірчиці 👍🏻Рецепт 🍯медової запеченої шинки🍖Який мед на смак найсолодший?© Багатий бджоляр

Related posts

Leave a Comment