Дієта

Баклажани, фаршировані куркою

Баклажани, фаршировані куркою Разом на 100 грам 90 ккалБ/Ж/У 8.4 / 4.4 / 4.

1 Інгредієнти:  великі баклажани – 2 шт. куряче філе – 300 г червоний солодкий перець – 1 шт. цибуля – 2 шт.

 морква – 1 шт. тертий сир – 100 г великі помідори – 2 шт. йогурт або сметана 10-15%- 100 г рубана зелень оливкова олія – 2 ст.

л. сіль, перець  Приготування:  Баклажани вимити, зрізати кінчики і розрізати вздовж навпіл. Потім видалити насіння і ложкою вийняти м’якоть.

Присипати сіллю і залишити на 30 хв. Сир натерти на дрібній тертці.  М’якоть баклажанів нарізати дрібними кубиками.

Цибулю подрібнити. Моркву очистити і нарізати невеликими шматочками. Помідори вимити.

Один нарізати кубиками, другий – відкласти. Цибулю, моркву, м’якоть баклажанів і помідори, посолити, поперчити, . Тушкувати все близько 8-10 хв.

  Солодкий перець очистити від насіння, нарізати тонкою соломкою і також загасити.  М’ясо нарізати дрібними кубиками, посолити, поперчити і тушкувати. Змішати тушковані овочі і курку.

 Половинки баклажанів промити холодною водою, обсушити і викласти на змащене маслом деко. Заповнити їх підготовленою начинкою, змастити йогуртом або сметаною, посипати тертим сиром і запікати в духовці при 180 градусах протягом 20 хв.  При подачі прикрасити часточками відкладеного помідора і свіжою зеленню.
Приємного апетиту! ☝️ 🤗

Related posts

Leave a Comment