Цікаве

Нова робота змушує думати про вегетаріанство

Принцип сосиски: «Якщо ви любите щось, ніколи не намагайтеся дізнатися, як це робиться» яка смакота, правда? Воно настільки красиве, що хочеться з’їсти його навіть сырымНа даний момент я працюю в компанії, яка займається продажем м’яса і м’ясопродуктів. Взагалі я повинна була почати новий напрямок, щоб компанія займалася ще і продажем м’ясної консервації (угу, а ще ми пробуємо робити м’ясні чіпси і ковбасу і все це виходить непогано). Але, як з’ясувалося (раптом, раптово, ага) новий напрямок та ще й з виробництвом це довго і клопітно, а зп мені платити треба, так що подумавши цілих 4 місяці мій керівник сказав, що я можу поки продавати м’ясо.

Я тут вже зовсім здуріла від неробства, так що дуже зраділа. Так що мене віддали на навчання вже досвідченому менеджеру і я почала вникати. Не хочу розповідати вам про те що впізнала, бо навіть я, величезний любитель м’яса з самого дитинства мимоволі починаю замислюватися про те, щоб обмежити його споживання.

Найнеприємніше в даному випадку це те, що майже неможливо знайти ненакачанное чим-небудь м’ясо (крім, звичайно, дрібні фермерства та забій “для себе”), всі маніпуляції з м’ясом здійснюються на заводах практично відразу після забою, тобто в країну вже приїжджає такий товар.Чому я кажу тільки про імпорт? Тому що практично вся яловичина до нас приходить з Парагваю, Уругваю, Аргентини та ще кількох країн, самі корів ми майже не вирощуємо. Зі свининою трохи краще, тут іноді буває до 50% виробництва (хоча сумнівно що це краще для споживача, т.

к. наші накачують м’ясо гірше й більше, ніж імпортери).ін’єкторів для мясаПро те як роблять нагетси, ковбасу, шинку і сосиски краще не знати.

Достатньо знати, що тільки одна компанія з виробництва ковбаси закуповує м’ясо для своєї продукції, решта, якщо пощастить куплять шкуру, кістки і жили. Вся заморозка туди ж – пельмені, котлети, млинці – максимум – кістки, шкіра, жир.Повільно приходжу до того ж висновку, що і колеги: їсти можна кролика, індичку (їх хоча б не колять купою антибіотиків при житті бо вони їх не виносять і вмирають від цього).

Ще можна купувати м’ясо у тих хто вирощує його сам, але тільки якщо знаєте цих людей і впевнені, що з худобою все в порядку.Стати вегетаріанкою у мене просто не вийде, я дуже люблю смак і запах м’яса. Просто тепер дивлячись на продукти в магазинах мені їх практично не хочеться.
Всім добра і якісної їжі!)

Related posts

Leave a Comment