Цікаве

НЕЗВИЧАЙНІ ДОПОВНЕННЯ ДО СТРАВ

Ці незвичайні доповнення урізноманітнюють смак ваших страв. Подивіться, що ви можете додати до страв, які ви готуєте.Гарбузовий кетчуп відмінно підійде як доповнення до пасти або рісу.

Фото Yandex Навіть самі традиційні страви будуть відрізнятися на смак, якщо ви додасте в них щось особливе. Ви можете змінити їх легко. Спробуйте гарбузовий кетчуп і огіркову сіль.

З їх допомогою ви відкриєте для себе нові аромати. Гарбузовий кетчупИнгредиенты: 1,5 кг гарбуза 1/2 кг цибулі 1/2 кг червоного перцю 400 гр. томатного концентрату 1/2 кг цукру і 3/4 склянки 10% уксусаПосле наваленная чайна ложка каррі, гострий перець, солодкий перець, ложка базиліка і орегано.

Підготовка:Очистити гарбуз, дрібно нарізати, змішати зі столовою ложкою солі і дати постояти дві години. Потім налийте сік. Дрібно поріжте перець і цибулю, змішайте зі столовою ложкою солі і залиште на дві години.

Потім налийте сік.Покладіть овочі в каструлю, додайте спеції і варіть, поки вони не розвалиться. Після охолодження перемішайте і знову варити.

Налийте киплячий кетчуп в банки і відкладіть вгору дном. Огіркова сольЭто ідеальний спосіб використовувати мариновані огірки, які не витримали (вони м’які всередині).Сушені, мариновані огірки будуть відмінною спецією не тільки для супу з огірків, але і для, наприклад, м’ясних соусів, круп і сиру.

Огірки нарізати довгими тонкими скибочками. Сушити в сушарці для овочів і грибів або в духовці (на грилі, при 60 ° C з відчиненими дверцятами). Розкришити висушені шматочки, змішати з допомогою блендера або натерти на ступці.
Перекладіть в банку.

Related posts

Leave a Comment