Рецепти

Дуже смачне блюдо Перловка з овочами

Страви з перлової крупи з овочами не тільки дуже смачні, але і фантастично корисні. При мінімумі калорій вони містять велику кількість вітамінів і мікроелементів. Тому вони повинні регулярно з’являтися в нашому раціоні.

Загальна рекомендацияЧтобы правильно зварити ячмінь, потрібно знати кілька маленьких секретів. Перед варінням зерна слід кілька разів промити. Для цього покладіть його в глибоку ємність і залийте холодною водою.

Все добре перемішати і поміняти рідина. Такі маніпуляції слід проводити до тих пір, поки вода в чаші не залишиться прозорою. Щоб скоротити тривалість варіння, черешню ретельно замочують і залишають на чотири години.

Рекомендується готувати його у великій каструлі, так як зерно значно збільшиться в об’ємі під час теплової обробки.Цей круп чудово поєднується не тільки з м’ясом. Дуже смачною є перлова крупа з овочами.

Рецепт такої каші можна скорегувати в залежності від особистих уподобань. В нього часто додають моркву, цибулю, гриби, кабачки, помідори і навіть зелений горошок.Опція в мультиваркеСогласно технології, представленої нижче,досить ситна смачна страва.

Він не містить ніяких шкідливих добавок, тому ідеально підходить як для дорослих, так і для дітей. Рецепт приготування перлової крупи в мультиварці передбачає використання певного набору інгредієнтів. Тому, перш ніж почати, переконайтеся, що у вас є під рукою:Склянка перлової крупи.

Одна морквина і одна цибулина.Пара стиглих помідорів. Крім того, вам потрібно трохи олії, солі і свіжої зелені.

При бажанні останній можна замінити сушеними травами.Опис процессаРецепт приготування перлової крупи в мульти-він простий, з ним легко впорається навіть недосвідчена господиня. Важливо дотримуватися рекомендованої технології з максимальною чіткістю.

На початковому етапі слід починати з овочів. Їх чистять, миють і подрібнюють. Цибулю нарізують дрібними кубиками, моркву і помідори обробляють теркою.

У миску мультиварки, дно якої намазано сухариком, кладуть подрібнені овочі і злегка обсмажують їх. Через кілька хвилин попередньо промиті крупи, сіль і зелень додають до них. Все це заливають відфільтрованої водою і перемішують.

Готується перлова крупа з овочами, рецепт приготування якої можна побачити трохи вище в режимі “гасіння”. Приблизно через дві години варена каша може бути подана до столу.Варіант з говядинойСогласно цим рецептом, ви можете відносно швидко приготувати дуже смачне і ситне блюдо, яке обов’язково порадує вашу сім’ю.

Для його створення вам знадобляться прості і доступні продукти, які продаються в будь-якому сучасному супермаркеті. Щоб перлова крупа з м’ясом і овочами вчасно потрапити на сімейну вечерю, перевірте заздалегідь, чи є у вас під рукою:Чотириста грамів яловичини.Півтора склянки перлової крупи.

Двісті грамів свіжих печериць.Одна морквина і одна цибулина.Сто грамів зеленого горошку.

Крім того, на вашій кухні повинно бути трохи олії, солі і спецій.ПоследовательностьПрежде ніж приготувати перлову крупу з овочами , вам потрібно приготувати їжу. Насамперед, слід відварити заздалегідь промитий і замочений круп.

Коли він буде готовий, його знімають з вогню і загортають в ковдру. Попередньо промите і нарізане м’ясо обсмажити на соняшниковій олії. Коли він покритий золотистою скоринкою, його солять, приправляють спеціями, заливають водою і тушкують на помірному вогні до готовності.

Після цього додати промиту і нарізану котлету до м’ясного асорті. Все ретельно перемішати і тушкувати близько чверті години. Потім в ємність з яловичиною і грибами викладають нарізану кубиками цибулю і нарізану соломкою моркву.

Буквально через десять хвилин до розм’якшеним овочів надсилають заздалегідь оттаявший зелений горошок і майже все це поєднують із вареної перловою крупою. Всі вони акуратно перемішуються й через пару хвилин знімаються з вогню.Варіант з кабачкамиПо описаної нижче технології виходить неймовірно смачна перлова крупа з овочами.

Рецепт цієї страви передбачає використання солодкої моркви і ніжного кабачка. Саме завдяки такому поєднанню і можна отримати дуже ароматний безлад. Щоб ваші родичі змогли спробувати такий вечерю, вам знадобиться:Двісті грамів перлової крупи.

Пара кабачків.Одна морквина і одна цибулина.П’ять зубчиків часнику.

Крім того, в потрібний час, ви повинні мати олію, сіль і спеції поруч з вашою рукою.Покрокова технологияЛук і часник очищають, нарізають і відправляють на сковороду, змащену підігрітим пісним маслом. Через пару хвилин туди ж поміщають дрібно нарізану моркву і великі кабачки.

Все добре перемішати і продовжувати варити на помірному вогні. Буквально через хвилину на сковороду, додають сіль, спеції і попередньо промитий круп. Потім покладіть все це в сервірувальний горщик, залийте окропом, накрийте кришкою і відправте в духовку.

Готується перлова крупа з овочами, рецепт якої представлений трохи вище, при ста вісімдесяти градусах. Приблизно через годину його можна вийняти з духовки і подати на стіл.Варіант з капустойКаша, приготована за цим рецептом, дуже смачна і поживна.

Тому його можна легко нагодувати всією родиною. Щоб його приготувати вам знадобиться:Склянка перлової крупи.Триста грамів капусти.

Одна морквина і одна цибулина.Сто п’ятдесят грамів грибів.Пару столових ложок Краснодарського соусу.

Сто грамів дезодорованої олії.Крижі промивають і замочують у холодній воді на ніч. Вранці його кидають у друшляк, відправляють в каструлю, заливають окропом і кип’ятять протягом чверті години.

На окремій сковороді обсмажити цибулю.Коли він стане золотистим, в нього додають подрібнену моркву, капусту і Краснодарський соус. Все добре перемішати і тушкувати на помірному вогні.

Готові овочі змішують з перловою крупою. Смажені гриби також відправляються туди. Весь час знову перемішуємо і викладаємо на тарілки.
При бажанні готову перлову крупу з овочами і печерицями посипати дрібно нарізаною зеленню.

Related posts

Leave a Comment