Рецепти

Ароматний гарячий суп з перловки – простий рецепт

Як приготувати смачний і корисний суп з простих інгредієнтів? Він сподобається всім, хто любить гарячіше.Інгредієнти:Морква (1 шт.)Цибуля (половина головки)Червона капуста (менше половини качана)ПерловкаЧеснок (кілька зубчиків)Запечені томатыСпеции: базилік, паприка, орегано, куркума8.

Лавровий листСпособ приготовленияПеред початком рекомендується варити перловку.Далі потрібно буде почистити і нарізати цибулю і обсмажити в глибокій посудині.Нарізати кубиками моркву.

Додати її і спеції. Трохи загасити.Нашаткувати капусту і змішати її разом із запеченими томатами, все в цій же каструлі.

Після чого можна буде викласти сюди ж перловку і залити отриману кашу водою. Через деякий час суп звариться, його смак під кінець покращуємо головкою видавленим часником, а також лавровим листом. Трохи згасити на слабкому вогні.
Все, суп готовий! Прикрашаємо зеленню і насолоджуємося приємним теплим стравою. Удачі у приготуванні!

Related posts

Leave a Comment