Рецепти

Розсольник з “димком”: суп на який не поширюються жіночі хитрощі

Розсольник – один з двох супчиків, які ні в яку не любить моя благовірна. Ні полтарелочки. Ні ложечки.

Каже: «Ні, ти, звичайно, готуй, але тільки собі, а я щось перекушу». Думаю, дружина сподівається, що схема «Не, ти, звичайно, їдь з друзями на риболовлю, я можу й сама вдома понудьгувати» коли-небудь все-таки спрацює. Наївна жінка! У відношення розсольнику це не працює! Втім, я балую дружину іншими смакотами, а від свого розсольнику не відмовлюся! Він у мене з «димком»! У сенсі, з копченостями.

І зі своїми фішками приготування, як, наприклад, зняття жирного бульйону, використання розсолу, час і порядок закладки інгредієнтів. Зараз дам рецепт. Розрахунок інгредієнтів на 4 літри супу:М’ясо на кістці – 1 кгПерловка – 1 стаканКартофель – 5 середніх картофелинМорковь – 1 середня морковьЛук – 1 середня луковицаОгурцы солоні – 3 огурцаРастительное масло – 5-6 столових ложекЧеснок – 4 зубчикаЧерный мелений перець – 1 чайна ложкаКопченая ковбаса – 150-200 граммКопченая курка – 150-200 граммОгуречный розсіл – полстаканаУкроп – 2 веточкиПетрушка – 2 веточкиЗеленый цибуля – 2 стрелкиСоль – за вкусуСметана для подачи1.

Замочуємо перловку в теплій воді. М’ясо заливаємо холодною водою, доводимо до кипіння, знімаємо піну і зменшуємо вогонь. Солити не потрібно.

Через півтори години збираємо верхній жирний шар бульйону поварежкой в окрему тару, хоч в кухоль.Зливаємо воду з перловки і відправляємо її в каструлю.2.

Готуємо заправку. Дрібно нарізаємо цибулю, дрібно натираємо моркву – злегка обсмажуємо на сковороді в 5-6 ложках олії.3.

Додаємо до моркви і цибулі нарізані «кубиками» солоні огірки. Обсмажуємо з цибулею та морквою на середньому вогні до випаровування рідини, яку спочатку ці огірки дадуть. 4.

Дістаємо з каструлі сварившееся м’ясо на кістках. Опускаємо в каструлю середніми кубиками нарізану картоплю. 5.

Не забуваємо про заправку. Коли «огіркова вода» в сковороді майже випарувалася – знімаємо сковороду з вогню, накриваємо кришкою і чекаємо, поки звариться картопля – він не повинен розвалюватися, коли в нього пхаєш під носа ножем, але протыкаться повинен легко. 6.

Знімаємо м’ясо з кісток, рубаємо його середньо і відправляємо назад в каструлю.7. Картопля готовий? Тоді відправляємо в каструлю вміст сковороди, порізану соломкою копчену ковбасу, розділену на волокна копчену курятину, нашатковану зелень і подрібнений часник, перчимо і досолює, якщо розсолу для солоності виявилося недостатньо.

Вливаємо вычерпанный раніше жирний шар бульйону. Перемішуємо. Доводимо до кипіння, але не кип’ятимо.

Знімаємо з вогню й даємо настоятися під кришкою хвилин п’ять. Готово! Подаємо зі сметаною.Їжте на здоров’я і з задоволенням! Приємного апетиту! І добавляйтесь, будемо готувати разом.

Related posts

Leave a Comment