Рецепти

Розсольник

Розсольник — страва української кухні, суп, основою якого є солоні огірки, також може додаватися огірковий розсіл.#Сережаповар #умеюготовить #могуготовить Отже починаємо готувати суп. Для приготування цього чудового супу нам знадобитися:Яловичий хвіст (якимось чином потрапив в морозилку і я його знайшов) 2 ст.

ложки перлової крупы6 картоплин середнього розміру 1 морква середнього розміру, 1 цибулина 3 солоних огурца2 ч. л. маринованих каперсовЗубчик чеснока50 гр.

маргаринаИнгридиенты приготували. Переходимо до приготування супу. Крок перший.

Заливаємо яловичий хвіст водою. Доводимо до кипіння. Воду зливаємо.

Заливаємо за новою водою, доводимо до кипіння. Варимо на повільному вогні 1,5-2 години. Додаємо дві ложки перловки, в процесі варіння.

Крок другий. Чистимо картоплю, нарізаємо кубиками.Крок третій.

Чистимо і нарізаємо дрібним кубиком моркву.Чистимо і нарізаємо дрібними кубиками цибулю.Пасеруємо на маргарині.

Крок четвертий. Солоні огірки.Нарізаємо дрібним кубиком.

Пасеруємо на маргарині.Маринрванные каперси промиваємо. Подрібнюємо разом з зубчиком часнику.

Додаємо до пасерованою огірків.Крок п’ятий. По мірі готовності продуктів додаємо в наявний бульйон.

Варимо на повільному вогні 30 хвилин.Дістаємо вилки-ложки-ножі. Точим.
Всім приємного апетиту.

Related posts

Leave a Comment