Вітаміни

Спочатку мити або спочатку чистити?

Вітаю всіх, заглянувших на канал. Захід кольору моркви на Балтійському морі.Сьогодні зробила вилазку в магазин за хлібом, м’ясом і молоком.

Ще апельсини купила.Весь день сиро і похмуро, хочеться спати від такої погоди. Тому день проводимо в горизонтальному положенні і гриземо морквину.

Спочатку з’їли апельсини, солодкі. Зарядилися вітаміном С. Дітям набридло сидіти в гаджетах, потягло їх в кулінарію.

Вирішили сирну масу зробити. Сир, сметану і згущене молоко були в холодильники. Тому вони просто все перемішали.

Дуже смачно вийшло. Зарядилися вітаміни групи В. З’їли сирну масу.

Чеоез якийсь час їм захотілося морквину. З часником. І без часнику.

Морквину купували немитий, по 19 гривень за кілограм. Мита коштувала 39 гривень. Так, заощаджуємо.

Грубо кажучи за 40 гривень я придбала 2 кг моркви, а не 1. У нашій родині всі люблять погризти моркву, тому 2 кг – це 2 -3 дні, а буває і на день. Фотографія з особистого архиваИ ось виникло питання: спочатку чистити або мити моркву треба? Я спочатку чищу, а потім мою.

Діти спочатку миють, потім чистять, потім знову миють. Сперечалися, хто правильно робить.Картоплю теж спочатку чистять, а потім миють.

.. В результаті суперечки перемогла дружба.

Морква чисту натерли на тертці, заправили майонезом і часником, трохи присолили і салат готовий! Також морква порізали брусками і просто так з’їли. Молодша так взагалі цілу моркву сгрызла – зайчиком була.Помітила, що багато хто почав щось готувати з випічки.

Я теж не виняток. Пиріг з’їли швидше, ніж я телефон зарядила. Хочеться щоб самоізоляція всім на користь пішла, і у плані стосунків у родині, з близькими, і в плані здоров’я.

Тому всім здоров’я, а я пошукаю рецепт вафель…
👋👋👋

Related posts

Leave a Comment