Ділюся оригінальними і смачними рецептами консервації березового соку, я вже приготувала

Тепер я не буду переживати, що березовий сік пропаде за пару днів, виявляється “рідкі вітаміни” можна зберегти на довго і надати смаку “родзинку”. Показую, що приготувала з березового соку і ще пару рецептів..

.Розповіли мені тут на дозвіллі, що виявляється з березового соку можна робити заготовки консервовані. Та ще й дали мені спробувати, такий класний напій вийшов, освіжаючий і з купою вітамінів, прям на спекотне літо, на зиму то звичайно краще, але боюся не доживе він до зими.

Якщо погода дозволить, запасусь побільше соком, адже крім нього, нічого толком і не треба. Заодно спробую зробити ще рецепти які знайшла. Спочатку розпишу ті, які ще не встигла випробувати, гортаємо до кінця 👇👇🤗Свіжозібраний березовий сокЕсть в “природі” сорокаградусна рідина на березових бруньках і з соком, а це рецепт “Березового Вина”.

Інгредієнти:Березовий сік 20 литровМед 400 гр.Цукор 3 кг. Чорний родзинки 200 гр.

Лимон 2 шт. Для приготування вина обов’язково використовувати свіжий тільки зібраний березовий сік, не затьмарений. Закваска готується за кілька днів до готування, немитий родзинки заливаємо парою склянок води і ставимо в тепле місце.

Додаємо 200 гр меду, цукор і сік двох лимонів в каструлю з соком. Далі уварюють на повільному вогні, поки не залишиться 1/3 первісного обсягу, знімаючи піну і скоринку. Охолоджуємо до 25 градусів і помішуючи, додаємо закваску і ще 200 гр.

розтопленого меду. Після чого перелити туди де вино буде бродити, заповнюємо на 75% ємності, надягаємо гумову рукавичку з дірочкою і закріплюємо її, ставимо в темне місце 18-25 градусів температурою. Через, приблизно 4 тижні бродіння, коли здується рукавичка, брагу можна зцідити у пляшки без осаду, щоб закупорити їх, наливати потрібно під зав’язку.

Можна додати спирту для фортеці. І відправляємо ще на місяць в прохолодне темне місце. Потім знову переливаємо, очищаючи від осаду і вино готове!Різноманітні натуральні напої здавна готують з березового сокаКакой напій влітку, так п’ється нами добре, і без нього окрошка просто “Олів’є”? Квас! Виявляється можна приготувати дієтичний малокалорійний варіант квасу з березового соку.

Для цього нам буде потрібно:Березовий сік 3 литраРжаной хліб 150 гр., тільки хорошого не з покидьків зроблений.Листя смородини 5 штук Підсушений хліб, разом з листям помістити в банку з соком, накрити щільною марлею і поставити настоюватися у теплому темному місці два тижні.

А тепер вже випробувана рецептура Березового Компоту. Швидко, просто і смачно. Інгредієнти:1 of 2Простые інгредієнти для березового компота3 літра березового соку, з розрахунку на одну банкуПолстакана сахараЛимонная кислота, половина чайної ложки1/2 апельсина1/2 лимона Приготування.

Кип’ятимо сік, додаємо цукор і лимонну кислоту, перемішуємо. Моєму і обдаємо окропом апельсин з лимоном, нарізаємо кільцями, додаємо в банку і заливаємо березовим соком. Закочує банки і відправляємо настоюватися на тиждень або більше, після вже можна пити.
1 of 4Приготовление березового компоту➡За цим посиланням можна прочитати статтю, як я вже набрала березового соку та його користь, жмемВот такі рецептики, наступним по плану вино спробувати, а хто вже робив пишіть в коментарях, та й взагалі, як вам такі рецепти))) Ставте Лайки 👍не шкодуйте, статті без них зовсім сумно 👍 Добра Вам, Здоров’я і Спасибі за увагу!😘

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *