Тушкована риба з томатами по-сицилійськи: пальчики оближеш!

 Тушкована риба з томатами по-сицилійськи: пальчики оближеш! Разом на 100 грам 59 ккал Б/Ж/У 12.5 / 0.5 / 0.

9  Інгредієнти: Філе білої риби – 1 кг (у нас тріска) Помідор – 1 шт Цибуля – 50 г (дрібно порізаний) Часник – 7 м Петрушка – 30 г Вода – 250 г Сіль, перець – за смаком  Приготування: Розігрійте сковороду, обсмажте в ньому цибулю і часник протягом 4 хвилин, додайте помідори і петрушку, зменшіть вогонь і протомите ще 4 хвилини. Викладіть рибу, залийте водою і тушкуйте, поки риба не приготується – близько 10 хвилин. Посоліть і поперчіть, розкладіть по глибоких мисках і подавайте.
  Смачного!!! ☝️ 🤗

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *