Рецепти

Пилав з перловки з курячими сердечками

Буває і таке що звичний гарнір з рису, пасти, і картоплі вже в рот не лізе!) Тоді нам терміново потрібно урізноманітнити меню і приготувати, щось таке)). Наприклад перловку). Якщо Ви не дуже ставитеся до цієї крупі, то дайте їй другий шанс, думаю в цьому блюді вона відкриється для Вас, з іншого боку).

Ну або просто насолодитись смаком, якщо ви все-таки любите цю крупу. На цей раз будемо готувати страву два в одному, і гарнір, і основне. В якості білкового продукту я вибрала курячі сердечка.

Вони м’які, смачні і готуються швидко. Перловка вариться окремо і в кінці з’єднується з іншими інгредієнтами. Час приготування:  60 хвилин Інгредієнти на 4 порції: Основа: перловка 200 грам, курячі сердечка 600 грам, середня цибулина 1 шт.

, великий баклажан 1 шт. солодкий перець великий 1 шт, часник 3 зубчики, сіль і перець за смаком.Рецепт приготування: Перловку відварюємо до готовності в підсоленій воді.

Крупа повинна побут готова, але залишатися трохи пружною в центрі. Дрібно рубаємо цибулю і часник. Баклажани і перець нарізаємо на середньо шматочки.

У сковороді на сильному вогні розігріваємо 2 ст.л. рослинного масла.

В декілька заходів обсмажуємо сердечка, по парі хвилин на захід. Перекладаємо на тарілку. Зменшуємо нагрівання до середнього.

У сковороду кладемо цибулю і смажимо, помішуючи, 3 хвилини. Додаємо овочі і смажимо, помішуючи, ще 5 хвилин. Повертаємо в сковороду сердечка, додаємо часник і сіль за смаком.

Готуємо все разом, помішуючи, до готовності сердечок і овочів, ще близько 5-7 хвилин. Додаємо перловку і готуємо, помішуючи, протягом пари хвилин. Блюдо готове до подачі.
Приємного апетиту!

Related posts

Leave a Comment