Рецепти

Вечеря в духовці: курка з перловкою

Простий і смачний рецепт, що вимагає мінімального втручання з боку кухаря 🙂 Інгредієнти одні з самих звичайних і недорогих!Отже, приступимо.1. Чистимо цибулю з морквою середніх розмірів.

Нарізаємо цибулю і обсмажуємо його на сковороді кілька хвилин. В якості олії у мене було соняшникова олія з червоним перцем, але підійде і звичайна.Поки цибуля обсмажується, тремо моркву на крупній тертці, потім додаємо до лучка.

Тушкуємо на середньому вогні 5-7 хвилин.2. Курячі лапки промиваємо у воді і протикаємо ножем в декількох місцях кожну.

Солимо і натираємо приправою для курки.3. Перекладаємо тушковану суміш в деко і розподіляємо ложкою, заповнюючи простір між ніжками.

4. Беремо стакан перловки, при необхідності крупу промиваємо. Пересипаємо на заготівлю і вирівнюємо ложкою.

Чистимо кілька зубчиків часнику і поміщаємо в крупу.1 of 25. У сковороду наливаємо дві склянки води, і отриману масляну воду виливаємо на деко (але можна обійтися простою водою).

Запечатуємо фольгою і ставимо в духовку на 1,5 години і більше.1 of 36. Через годину дістаємо блюдо і перемішуємо кашу, щоб верхній шар зміг приготуватися і проваритися.

Пробуємо на сіль і при необхідності досолює.7. Через 30 хвилин повторно перемішуємо кашу, вимикаємо плиту і під фольгою ставимо нудитися в духовку.
Резюмуємо:курячі ніжки,1 стакан перловки,1 цибулина,1 морква,сіль,приправа для курки,часник,олію для смаження.Приємного апетиту!

Related posts

Leave a Comment