Рецепти

Перлова каша за рецептом кафе “Доктор Живаго”

Почавши їсти цю кашу, ви не зможете зупиниться – просте, ситне і шалено смачне блюдо. За таким рецептом його роблять у знаменитому київському кафе, де буває чергу поїсти навіть після півночі. 🥣 Відварюємо до м’якості бичачі хвости в добре підсоленій воді з лаврушкой і чорним перцем.

Я звичайно це роблю в мультиварці – ставлю на ніч в режимі медленноварки, на ранок м’ясо ідеально проварена.🥣 Перловку заливаємо окропом у пропорції 1:1 і залишаємо (можна на ніч). Після відварюємо до м’якості в бульйоні, що залишився від бичачих хвостів.

Це приблизно 40-50 хв, на середньо-низькому вогні – нехай нудиться під кришкою. До речі, залишки бульйону ви можете використовувати для приготування та інших каш, ні в якому разі не виливайте, а розподіліть, наприклад, пластикові пляшки і – в холодильник (морозилку).🥣 Далі пропонуються інгредієнти з розрахунку на одну порцію.

30 гр дрібно нарізаного лука обсмажуємо на суміші рослинного і вершкового масла. Додаємо 35 гр подрібненої тушонки, смажимо пару хвилин, вливаємо трохи бульйону, тепер 60 гр дрібно нарубаних бичачих хвостів. Смажимо хвилин п’ять, додаємо 130 гр вареної перловки і вливаємо частину бульйону (всього потрібно 100 гр).
Тушкуємо кашу до повного випарювання рідини, періодично помішуючи.Смачна перловка з м’ясом готова! Приємного апетиту!Тут ви знайдете все решта рецепти: https://instagram.com/marina_gotovit

Related posts

Leave a Comment