Рецепти

Як ненависна коли перловка стала улюбленим блюдом нашої сім’ї (простий рецепт)

Всім привіт! Якщо Ви не любите перловку, значить Ви просто не вмієте її готувати) Чесно сказати я сама раніше готувала перловку вкрай рідко, так як у нас ніхто її просто не сприймав, готувала кілька разів на гарнір, так половину в результаті викидала.Одного разу натрапила в інтернеті на один простий рецепт перловки з куркою і грибами, ну думаю спробую, хоча до останнього сумнівалася. Приготувала, вийшло дуже навіть не погано, потім ще кілька разів експериментувала з різними видами м’яса в підсумку зупинилася на одному варіанті, який сподобався найбільше, а саме з вареним свинячим мовою.

З тих пір, коли ненависна то перловка стала нашим улюбленим блюдом, яке я стабільно готую кілька разів на місяць.Спробуйте приготувати, це дуже смачно і просто.Спосіб приготування: насамперед відварюємо мову і перловку.

Після варіння залишаємо остигати. До речі, що стосується перловки, я купую перловку в пакетиках для варіння. Таку набагато простіше варити, впорається хто завгодно, а виходить вона завжди апетитна і розсипчаста.

Далі очищаємо цибулю, нарізаємо дрібними кубиками. Подрібнюємо печериці. Печериці можна використовувати як свіжі так і маринованныеЯзык очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками.

Відправляємо обсмажуватися на розігріту з рослинною олією сковороду спочатку цибулю, а через кілька хвилин додаємо до нього гриби і мову. Обсмажуємо все до легкого рум’янцю і в кінці додаємо варену перловку. Далі перемішуємо і обсмажуємо все разом протягом п’яти хвилин.
Всі. Смачна перловка з мовою і грибами готова. Обов’язково спробуйте приготувати, впевнена Вам сподобається!Дякую всім за увагу, до зустрічі на моєму каналі!

Related posts

Leave a Comment