Рецепти

Розсольник в мультиварці. Поклав, залив і забув.

Рецепт розсольнику має дуже багато варіацій. Цей рецепт-це спрощена версія для мультиварки. Готую я такий розсольник останнім часом частіше в мультиварці.

Природно його можна готувати і на плиті. Порядок закладання продуктів не міняю, якщо готую на плиті.Для приготування розсольнику знадобиться:філе курки 200-300 граммсоленый або маринований огурецлук і моркву для зажаркирастительное маслокартофель1 ст.

л. томатної пастыкрупа перлова 100 граммсоль, перець, специисметана за вкусуРазогреть мультиварку на режимі «Смаження» 5 хвилин. Додати рослинне масло.

Порізати курячу грудку шматочками, покласти в чашу і обсмажити 5-10 хвилин. Потім додати до курки порізану цибулю і моркву, подрібнену на терці.Обсмажити курку з цибулею і морквою, додати дрібно порізані солоні огірки, можна мариновані.

Все перемішати і додати 1 ст. ложку томатної пасти.Почистити і порізати кубиками картофельПоложить в чашу мультиварки картопля, засипати промиту перлову крупу, залити водою, посолити, поперчити.

Готую розсольник на режимі «Суп». Якщо у вас в мультиварці немає такого режиму, готуйте на режимі «Гасіння» 1 -1,5 години. Якщо готувати на плиті – на повільному вогні залишити нудитися близько півтора годин.
Через годину-півтора суп готовий.За смаком додати сметануПриятного апетиту)

Related posts

Leave a Comment