Рецепти

Перловку можна приготувати смачно і швидко. Корисне блюдо на нашому столі

Корисну крупу – перловку любить далеко не кожен і абсолютно даремно. Може це все тому, що готуємо не так? А якщо приготувати її смачно, може тоді захочеться її з’їсти? Я її варила часто і вона нам набридла. Зробили велику перерву, не готувала я її деякий час.

А потім я почала готувати її по-іншому. Знайшла новий, смачний рецепт. Тепер їмо всією сім’єю за обидві щоки.

ну, дуже смачно Спочатку я замочую на ніч певну кількість перловки (більше або менше, на мій розсуд) у мисці або каструлі. Заливаю водою трохи більше рівня перловки .всю ніч у водеНа наступний день, вранці, готую пасеровану цибулю – 1 середню цибулину з морквою – 1 штукою.

пасеровану цибулю з морковкойДобавляю: сіль, перець червоний солодкий, чорний, хмелі-сунелі, коріандр. Перловку ще раз промиваю і висипаю її в сковороду. За ніч вона практично приготувалася, розбухла і стала м’якше.

соединяюПеремешиваю моркву, цибулю і перловку. Заливаю водою трохи вище рівня перловки, накриваю кришкою сковороду і залишаю тушкувати на повільному вогні 20 хвилин.тушкується – 20 мінутв процесі приготування помішую.

Перловка готується дуже швидко. І це – здорово! Навіть якщо мало часу, а вам треба швидше приготувати обід або вечерю, він буде вам забезпечений. Перловка просто незамінна крупа на нашому столі.

Вона хороша для дієти, зміцнює імунітет, містить багато вітамінів і мінералів, покращує роботу кишечника, надовго зберігає відчуття ситості, покращує стан шкіри.Дякую за увагу! Не забудьте поставити лайк, якщо сподобалася стаття. Підписуйтесь на канал, щоб знайти тут ще корисні і цікаві рецепти для себе.

Related posts

Leave a Comment