Рецепти

Ситний сніданок “Каша перлова з м’ясом”!

У продуктовому магазині на прилавку побачила перловку, спочатку не хотіла купувати, але так як давно не готувала перлову кашу, вирішила взяти. Будинки відразу замочила перловку і сама зайнялася домашніми справами. Витягла з морозилки трохи фаршу курячого і поставила на стіл, для розморожування.

Поки прибирала в квартирі, кіно дивилася, непомітно минув час (три години). Почала готувати кашу, хотілося якось незвично зробити. Після нового року залишився цибулю порей, вирішила також використовувати його при приготуванні.

На сковорідку налила масло рослинне (дві-три столові ложки), нарізала цибулю ріпчасту і почала смажити. Далі додала розморожений курячий фарш, потім додала крупу перлову і трошки обсмажила. Додала сіль, перець чилі, спеції для курки, цибулю порей і воду.

Добре перемішала і закрила кришкою.Як закипіла моя супер-каша додала кілька скибочок білих сушених грибів.Добре перемішала, закрила кришкою, перемкнула на слабкий вогонь і варила до готовності.

Так як гриби добре поєднуються з вершками, в кінці додала пів склянки вершків 10%. Після закипання також додала зелень петрушки (якщо ви любите з часником, можна додати), я додала часник і вимкнула конфорку. Каша перлова з фаршем вийшла дуже смачна, ситна.
Викладала на тарілку я ось таким чином.Прикрасила квіткою з лука порею, моркви і доповнила зеленню.Така каша дуже сподобається чоловікам!Автор: Віра Желтова

Related posts

Leave a Comment